Logo Baiculescu-13
Search
Close this search box.

Băiculescu & Asociații se extinde în Cluj. Parteneriatul cu Vlasin & Asociații, primul pas în proiectul de transformare a firmei într-un jucător important în zona avocaturii de Drept penal-comercial

Firma de avocați Băiculescu & Asociații îşi extinde prezenţa teritorială prin deschiderea unui birou în municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu Vlasin & Asociații, societate de avocatură de tip „Boutique Law Firm”, care oferă servicii juridice de nișă.

Specializată în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție, Băiculescu & Asociații are sediul central în București și este angrenată în mai multe proiecte complexe și spectuloase, majoritatea fiind dosare în cadrul cărora se presupune că ar fi fost săvârșite infracțiuni de evaziune fiscală sau infracțiuni de coruptie. În portofoliul de clienți al casei de avocați sunt firme recunoscute în plan local sau internațional și oameni de afaceri cu nume de rezonanță.

Extinderea este urmarea firească a creșterii volumului de activitate și preluării unor mandate care implică prezența avocaților noștri în teritoriu. Parteneriatul cu Vlasin & Asociații ne permite să oferim, în viitor, soluțiile mai rapide, flexibile și la același standard de calitate. Ne-am înțeles perfect, încă de la început, cu partenerii noștri din Cluj, suntem complementari ca activitate și avem resursele și capabilitățile de a ne adapta oricărei solicitări pentru a oferi cele mai potrivite strategii de apărare”, a declarat pentru BizLawyer Vasile Băiculescu, coordonatorul firmei Băiculescu & Asociații.

Cititi articolul integral pe: bizlawyer.ro