”Băiculescu și Asociații” este o Societate înființată, de un grup de avocați ce activează în piața avocaturii din anul 2012. Echipa noastră de avocați, caracterizată prin dinamism și persuasivitate, a reușit ca, în perioada anterioară inființării ”Băiculescu și Asociații”, să colaboreze într-un mediu profesional, ceea ce a condus la majorarea portofoliului de clienți și pe cale de consecință asocierea într-o formă organizatorică superioară.

Aflată în căutare continuă de formule juridice inovatoare, Societatea, își propune adaptarea la tipul de business al fiecărui client în parte astfel încât să poată veni în ajutorul acestuia pentru soluționarea benefică a proiectelor alocate.

În cadrul societății sunt formate departamente specializate în domenii variate ale Dreptului, cum ar fi Litigii și Arbitraje, Drept penal, Restructurare, Insolvență, Executări silite, Registrul Comerțului, etc.fiecare avocat având repartizate proiectele în funcție de domeniul său de specializare, iar în final, impreună, formăm o echipă.

Avocații din cadrul societății noastre au reprezentat și reprezintă clienți la toate categoriile de instanțe din România, începând de la judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în proceduri speciale în fața Curților de Arbitraj.